Få en offert på fönsterputsning!

Förnsterputsning, snabbt och enkelt

Få era fönster putsade - snabbt, enkelt och professionellt. Vi erbjuder tjänster inom förnsterputs i Stockholm och kringliggande kommuner.

Fönsterputs365 erbjuder fönsterputsning i Sollentuna för dig som tycker om att komma hem till ett ljust, rent och fräscht hem. Rena fönster kan göra stor skillnad genom att släppa in mer ljus och ge en upplevelse av att utsidan är närmare.

Fri sikt med rena fönster

Rena fönster gör väldigt stor skillnad för hur ett hem upplevs. Det kan också göra stor skillnad på humör och känsla. Fönsterputs är snabbt, enkelt och ingår givetvis i RUT-avdraget. 

Proffsig fönsterputsning i Sollentuna

Våra fönsterputsare kommer alltid till dig i Sollentuna, de har med sig allt som behövs för att putsa dina fönster förutom vatten och behöver bara tillgång till huset för att kunna sätta igång med jobbet.

Ditt hem lämnas alltid i bättre skick än våra fönsterputsare kom. Det ska vara rent och fräscht när vi lämna och dina fönster ska vara skinande rena. Du ska känna att det är något lite extra.

Miljövänliga produkter

Givetvis ska dina fönster bli rena, men det är inte på bekostnad av miljön. Vi tummar aldrig på kvaliteten och vi tummar aldrig på miljön. För att Sollentuna och resten av Stockholm ska vara hållbara områden krävs att alla gör vad de kan, även fönsterputsare.