Få en offert på fönsterputsning!

Förnsterputsning, snabbt och enkelt

Få era fönster putsade - snabbt, enkelt och professionellt. Vi erbjuder tjänster inom förnsterputs i Stockholm och kringliggande kommuner.

Fönsterputsning i Danderyd

Visst är det skönt att komma hem till en ren och fräsch bostad. Att kika ut genom dina fönster och inte låta utsikten över din trädgård eller grannskap störas av smuts. Därför finns Fönsterputs365. För att låta dig ta det lugnt och ändå få njuta av just den känslan.

Vi erbjuder våra tjänster inom fönsterputsning i Danderyd. Vi tar särskild hänsyn till de förhållanden som finns på plats, oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

Våra fönsterputsare kommer alltid i tid, i rena kläder och med all utrustning. Allt vi behöver på plats för att putsa i Danderyd är tillgång till vatten och er bostad.

Vår fönsterputs finns givetvis tillgängligt i alla områden inom Danderyd: Stocksund, Djursholm och Danderyd. Så oavsett vart du befinner dig – be om en offert så återkommer vi med ett pris för dig.

Utöver Danderyd erbjuder vi våra tjänster i hela Stockholm.

Service med hög kvalitet

Efter att ni skickat offertförfrågan för fönsterputsning i till exempel Stocksund skickar vi snabbt en offert till er och förslag på tider då våra fönsterputsare kan komma. Ofta kan vi komma inom en vecka, ibland snabbare än så.

På plats i Danderyd putsar vi effektivt men tummar givetvis inte på kvaliteten i fönsterputsning eller renlighet. Det är viktigt för oss att lämna ert hem i bättre skick än vi fann det – så att ni kan komma hem och bara njuta av rena fönster.

Vi vill vara Danderyds bästa fönsterputs och därför måste vi hela tiden blir bättre. Våra kunder vet bäst och därför tar vi tacksamt emot feedback från gamla och nuvarande kunder på hur vi kan bli ännu bättre.

Miljövänligt rent

Självklart bryr vi oss om miljön. Därför använder vi oss endast av produkter som bevisat inte är skadliga för miljön i största mån möjligt.